15 september 2009


0803
Nu sitter vi på flygplatsen men incheckningen är inte öppen än. Vi kände att det var bäst att vara ute i god tid efter förra årets missöde (vi hamnade på fel terminal och när vi kom till incheckningen hade 2 minuter till godo). Denna gången kom vi rätt direkt, men det var en tidig morgon. Vi blev utcheckade från hotellet utan extra kostnad och med aningen tyngre väskor efter ett snabbbesök på coop för lite billig alkohol. Nu hoppas vi bara att planet går som det ska för då är ju värsta biten över nu.



1040
Nu sitter vi vid gaten incheckade och klara att hoppa på flyget till Kastrup. Än har allt gått bra och vi planerar att göra ett stopp i Köpenhamn för lite mat innan vi tar tåget hem. Tommy påpekade precis att vi måste köpa pingviner & toblerone med. Det var syftet med hela resan tror jag... Nu saknar vi Massa & Enzo och vill bara hem och sova i en skön säng. Det känns som vi har varit iväg mycket längre än 6 dagar, vi har hunnit med massor, men nu får det räcka!



1500
Home sweet home, eller nästan i alla fall. Sitter på tåget från Kastrup. Allt gick bra på Malpensa och vi sov gott en stund på flyget så vi missade matvagnen. Vi fick ta lite mat på flygplatsen istället, efter vi hade köpt pingviner och toblerone såklart. Nu är det bara skönt att vara hemma.

1 Rebecca:

skriven

Där har vi ju den omtalade Hagrid bilden. Väldigt tufft.

Kommentera här: