rest in peace?

så nu börjar min lilla helg, ledig torsdag o fredag sen jobbar jag 20 timmar i helgen. tommy bad mig att åka o köpa shorts till honom så vi får se, det finns så mkt att göra här hemma... nu är jag trött som tusan o när project runway är slut ska jag sova. efter jag har gjort älsklingens mackor såklart!!

hgb

idag är jag ledig och jag o tommy tänkte ta oss med tåget till helsingborgsdagarna. egentligen behöver jag åka till game för att köpa sims 2 och ikeapaktet, det är bra pris nu om man har familykort. såg det i lund förra helgen men då var baspaktet slut så det fick vänta.

jag börjar bli badsugen nu i det fina vädret. synd att tommy inte är en fisk direkt. skogen är full av blåbär...

det spökar

jag tror det spökar i vårt hus.
precis nu när jag tittade på oprah i lugn o ro så märkte jag att en lampa lyste. en lampa i tvrummet ( den sk gyn-lampan) hade plötsligt börjat lysa och pendlade från knappt tänd till skarpt lysande. jag tittade länge på lampan innan jag gick fram och kollade, den var avstängd!!! 
jag provade att tända och den tändes men det var en annan sorts ljus än när den tändes själv. jag drog ut sladden o den slocknade, o satt i en annan lampa i utaget, inga problem. koplade in lampan i ett annat uttag och åter igen levde den sitt eget liv... mystiskt.

bara det är snälla spöken...