Stackars Kompis

Idag har varit min vilodag. Onsdag till lördag har jag jobbat på frukten, och det är ganska slitigt med ganska tunga lyft. Var helt matt i kroppen när jag kom hem igår...

Tanken var att idag skulle jag ta det lugnt, men det finns mycket som ska göras och det kliar i fingrarna. Det började med lite mördande av mördarsniglar och eskalerade snart till en upprensning av ett buskage. Vi klippte ner, rensade opp, krattade, klippte häcken och demonterade ett stängsel. Det blev ett toppenresultat!!

Imorrn sak jag jobba i kassan.

Förresten har jag en ny kompis, det är en katt som jag misstänker är hemlös (har aldrig sett en katt äta så snabbt) som har varit och hälsat på två dagar. Jag kallar den Kompis och hon är jättekelen men rädd. Vi der till så att hon får lite att äta iaf, men hon kommer inte överrens med Massa än.

Stackars Kompis

Oh Happy day

Trevlig dag idag. Jag skulle egentligen åka och hämta våra pass, när jag insåg att jag ändå inte kan får ut  Tommys så jag sket i det. Istället så har  jag flyttat bokhyllan från vardagsrummet till samma vägg i kaminrummet. Nu kan jag sätta upp de fina string-hyllorna!

Framåt eftermiddagen kom min kära bror fredrik (hjert-uno) som är i Höör för "tester" inför ett ev. jobb. Han var ledig hela eftermiddagen efter en hektisk gårdag och tog bussen ut på "landet" och oss. Lite mysigt små prat, sen fika, sen promenad, shopping i Sösdala och tillbaka hem för ytterligare fika. Pratade med Maria i telefonen oxå och jag blev så glad, det va så länge sen. Jag kom ihåg när vi bodde inne i Älmhult och vi umgicks nästan varje dag.. jag saknar faktiskt det. Ja, min bror har valt en bra fru!

Efter vi hade kört tillbaka fredrik till höör för middagen, så åkte vi inom Ljungdahls för att kolla på Affes bil efter besiktningen. Där nallade vi åt oss av deras sena mat och det va toppen, lite flamsigt prat vid bordet med rebban och anita innan vi kom hem.

Det va i princip allt... jo, jag har precis smakat av karl-johan som jag o fredrik hittade i skogen, Utsökt!
Idag va en glad dag...
 

I love MAXI

I lördags slutade jag jobba på semesterschemat, men till min lycka får jag fortsätta på Maxi på timmar. Jag får helt enkelt hoppa in när det behövs folk och som jag trodde får jag redan användning av attt ha jobbat på så många olika avdelningar.
Idag fick jag samtalet och onsdag, torsdag, fredag ska jag jobba på frukten, ännu en ny avdelning. Det ska bli urkul!!!