Kakeltokig

Nu är våren här och vi kan inte bestämma hur vi vill bygga om vårt kök. Endel är spikat, men störst problem är det hur vi ska ha det med skåpen på väggen.Det enda som är säkert, och som jag är lite förälskad i, är att resterande väggen ska vara i vitt kakel. Idéen kommer från ett av IKEAs kök på hemsidan, och de har blandat en massa olika sorter fast allt i sammafärg.


 bild lånad från IKEA.se

Så om vi har lite vitt kakel liggandes hemma så tar vi emot o tackar =)

våfflor

Idag har jag sovmorgon, börjar inte förrän 4 men jobbar till stängning. Sen en liten kortis imorrn och ledig på söndag..

Tommy klagade igår på att han inte hade fått våfflor i onsdags och han hade missat att det va våffeldagen helt. Jag visste om det, det är rätt svårt att missa när vartannan kund köper våfflor, men jag fick inte heller några..

ROBINSON

Sitter och tittar på första avsnittet Robinson. Tänkte att ge det ett försök nu när det börjar om på TV4. En gång i tiden satt man klistrad varje vecka och det var sååå spännande, vi får se om den håller måttet. Än verkar det OK, men det blir väl inget man kan följa då jag oftast jobbar på lördagar.

Just nu njuter jag av en långhelg, ledig lördag, söndag och måndag!! Idag va vi i Malmö på Swedol och IKEA, mkt trevligt.. Synd bara att saxarna var slut och sen mamma var här senast och tog sönder min fina har jag fått klara mig utan...