Svart hål

Min blogg har blivit till en svart hål. Allt av intresse försvinner så fort jag går in här. Så nu tänkte jag att jag får väl kriva om det ointressanta.

Idag är jag duktig och håller på på ovanvåningen, slutet på sovrummet finns inom räckhåll.. så länge det inte blir för fint väder o trädgården lockar. Nu har de förresten tagit prover men vi har inte fått några svar. Vi har iofs inte fått höra att de har tagit prover heller utan vi har hittat små utgrävda gropar där dieseln va. Vi får se om vi får hör nåt så vi kan gräva upp tomten nån gång....

Det blir tydligen inget slappande idag för teven vill inte starta. men jag  har fullt upp ändå. Igår hittade jag min gamla skolbok från British School (Seoul Foreign School) och snacka om flashback. Jag blir ganska sugen på att åka tillbaka och vi funderar på att kanske göra det till våren, jag håller tummarna.

Ni har väl inte missat att min mamma Liil var med  i Allers. Ett helt uppslag.. och jag har då sldrig hört om några fransmän förr!! Så om ni vill se kan ni åka till mamma, hon har säkert 10 ex hemma ;)

Långhelg

Funderar på att åka till IKEA idag.. får se hur det blir. Jag har ju långhelg så nåt får man väl hitta på. Vädret är inte riktigt på topp så vi är inte så sugna på att gå ut.


Nej nu sa Tommy att vi kör till malmö. Nu är han påklädd o klar så det är väl bäst jag kommer... IKEA nästa..

Hornbach

Idag är jag ledig, och så vaknar jag kl 8. Detta är en lyxvecka för mig, jag är ledig fredag, lördag och söndag. Långhelg... =)

Nu sitter jag och tittar på bakker.se och drömmer om min framtida trädgård.. Det är synd att tommy inte klarar av att vara inne på skåneplantor för att göra mig sällskap, jag är ju så sugen på att handla. Men i och för sig borde jag kanske vänta tills kommunen är klar och vi har jämnat till hela trädgården. Grunden ska ju äntligen bort och sen ska vi ändra om så gott om hela tomten. Nytt gräs och nya gångar.....

Förresten så får ni gå in på hornbach.se http://www.hornbach.se/galerie/se/landing_galerie.phtml