Pomelo

Imorgon ska jag jobba på frukten, från 8-18. Lång dag och det är inte första denna veckan. Nästa vecka däremot jobbar jag bara några få timmar på fredagen, det är om de inte ringer och ber mig hoppa in. Det passar iofs ganska bra nu när Italienarna kommer hem...

spackelspade??

SÅ NU HAR VI SPACKLAT. BÖRJADE MED DET VANLIGA GRYMTANDET OCH FÖRBANNANDET. MEN NÄR JAG BLEV SÅ TRÖTT PÅ ATT DET INTE BLEV BRA SÅ JAG SLÄNGDE SPACKELSPADEN OCH TOG SPACKLET I MED HÄNDERNA SÅ HITTADE VI LÖSNINGEN. JAG KLENADE NER VÄGGARNA MED SPACKEL MED HÄNDERNA MEDAN TOMMY GICK EFTER OCH SLÄTADE UT. HELT PLÖTSLIGT BLEEV DET LITE ROLIGT.... SEN TOG SPACKLET SLUT.
VI BLEV KLARA MED KANSKE 1 TREDJEDEL AV VÄGGEN.. SEN SKA DET SPACKLAS EN GÅNG TILL.

Gästarbetare i bloggen.

Nu är det som så här att Rebecca är en liten bov och vill skriva i sin blogg men hon har inte tid, så jag har avbrutit mitt jobb som inhyrd bärplockare och extraknäcker nu som medhjälpare här.


I dag ska chefen för bärplockararmen jobba mellan 14:00 och 21:30 då tänkte jag i smyg äta upp hennes godis. Eller spackla där uppe det bästa hade varit att anstäla en stycken billig spacklare i stället för som alla vet är spackla och måla det tråkigaste man kan göra.
På söndag jobbar inte Rebecca så då kan alla som har kunskaper inom spackling och kan tänka sej att jobba för den enormt höga lönen av vårt sällskap anmäla sej, här på bloggen och packa ner spackelspaden sandpappret och en stor låda tålamod.