...

Nu är jag uppe trots att jag låg och drog länge i sängen. Tommy sover fortfarande.

Det är frost ute, men ändå skulle enzo ut. Det tar nog inte allt för länge innan han tigger om att komma in igen. På tal om Enzo så har han blivit ett riktigt litet köttbullsmonster, vi hade färdiga köttbullar billigt på jobb så jag köpte ett paket som jag kan sitta o smaska på. Enzo ville så gärna smaka så jag kastade en till honom och glufs så var den borta o han villle ha mer. Efter 3-4 st sa jag stopp, hur mkt får plats i hans lilla mage. Så jag gjorde köttbullar i tomatsås till mat igår och vem sitter inte på bordet och slukar i resterna när jag vänder ryggen till. Ja, han kommer nog bli en fet katt så glad i maten som han är...


Tråkigt

Just nu har jag så tråkigt att jag vill krypa ur mitt skinn... Har suttit hemma o ugglat hela dagen och när Tommy kom hem kände han sig dålig och gick i säng efter maten. Så nu har jag suttit ensam hela kvällen oxå.
Jag är ledig hela helgen och hade hoppats att vi skulle hitta på nåt roligt men nu blir det väl inget. Det känns som jag aldrig kommer hemifrån, det blir ju att man sitter hemma på veckorna när man inte jobbar.
Jaha, jag borde väl lägga mig nu, men det är inte lönt för kryper i kroppen och jag har inte sovit bra om nätterna på sista tiden heller..  men sova måste man tyvärr..
Idag blir Teo 2 månader. Grattis!