Julen är snart här

Jag är så sjuk i halsen, det känns alldeles tjockt och jag kan knappt prata. Det gör ont hela tiden och jag är så trött på te nu. Kunde knappt sov inatt heller.

Hur som helst hade jag planerat att ta det lugnt och julpynta idag. Problemet var bara att jag har varit väldig smart och lagt julpyntslådorna längst in och underst i förrådet och nu med alla donationer inför flytten kommer man inte mer än en meter in. Det enda jag kunde få tag på var en kasse med 3 ljusstakar en krans och en halmbock och till och med detta efter ett smått livsfarligt balansnummer.image40
förra julen hos oss

1500

Imorrn är jag ledig o sen på tisdag onsdag ska jag hjälpa till och vika tröjor till en beställning. Lite rolig omväxling, för jag viker faktiskt hellre 1500 tröjor än står rätt upp och ner och försöker sälja något ingen vill ha.

Ensam buhu

Tommy är iväg i malmö på glasklart med jobbet, och jag sitter här hemma ensam. Jag unnande mig massa gott kvantum men nu har jag ätit allt i princip. Lite magknip på gång efter allt. Det värsta är att inget av de va så gott som jag hade föreställt mig.

Nu ska jag hitta på nåt att göra. Jag tittar delvis på en film o den är rätt bra. Kankse ska sova, men det är nog för tidigt för det.