Jag är cool, jag har pool

Idag har jag verkligen bara slappat i värmen. Hela förmiddagen växlade jag mellan hängmattan och en solstol i skuggan med något bra att läsa. Nu ska jag äta lite innan jag lägger mig i poolen. Ja, jag köpte en familjepool på jobbet igår. Jag tyckte att 199 kr inte var hela världen och det duger att ligga och svalka sig.

Ni får tyvärr inte se några bilder på den strandade vitvalen för vi kan inte hitta sladden till kameran så just nu ligger alla bilder ide.

Halejsan, det är Ajvar

Det var en väldans trevlig midsommar. Vädret var underbart och ingen stress, men många goda skratt.

Mamma Liil, Bengt, Fredrik, Maria, Teo, Hanna, jag och Tommy var alla i Osby. Vi klarade av sill-lunch, jordgubbar, grillat och massa gott under dagen.

Mellan alla måltider höll vi oss sysselsatta. Fredrik invigde hängmattan och Teo och damerna (inte Hanna) gungade. Sen provade vi att åka en runda i båten. Fredrik och Tommy försökte för hela livet få igång motorn, men det slutade med att jag fick ro oss i land.

Teo provade självklart sin pool och det var roligt att plaska. Annars sprang han mest rundor med och utan hjälp.

Alla skrattade jättemycket när vi lärde oss att Mamma inte kunde andas genom näsan när munnen var öppen. Det förstörde hennes karriär som näsflöjtsartist.

Såklart fixade vi en midsommarstång med, men inget dansande vi hade så roligt ändå....

Ja vi har alla fått träna magmusklerna och det skadar ju inte...

ciao

Midsommar

Glad Midsommar allihopa.

Idag ska det ätas gott om god mat och njutas av det förhoppningsvist vackra vädret.

Vi ska så småningom packa bilen och åka upp till Osby för att fira midsommar hos familjen Nilsson. Jag är laddad till hundra.

Förra sommaren när Ella var liten och jag och Hanna var på besök så gav vi henne en liten pool. Aldrig trodde vi att det skulle vara så uppskattad som den har varit med sina palmblad som solskydd. Nu är det så att Maria hela tiden frågar mig var jag har köpt den där poolen (för den var billig såklart). Teo har tydligen sagt till henne att han gärna vill ha en sån pool så det fick Tommy och jag fixa. Så idag hoppas vi att det blir varmt så Teo kan prova sin nya pool..Hanna provar poolen.
Kolla på Ellas invigning av poolen i år här.